Tragedie intr-un club din Bucuresti: Mobilizare fara precedent a persoanelor publice din Romania

Sambata, 31 Octombrie 2015, ora 17:21
1178 citiri
Tragedie intr-un club din Bucuresti: Mobilizare fara precedent a persoanelor publice din Romania
Foto: Facebook/Club Colectiv

Mai multe persoane publice din Romania, cantareti, actori sau prezentatori de televiziune, au transmis pe Internet mesaje de condoleante pentru familiile victimelor incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti.

"Dragii mei, in aceasta zi trista, nu voi mai sustine concertul programat la Tecuci. Concertul va fi reprogramat. Inima mea este alaturi de familiile celor decedati si raniti. Dumnezeu sa va aiba in paza", a anuntat cantareata Lora pe pagina sa de Facebook.

Artista si-a schimbat fotografia de profil cu o imagine neagra, in semn de doliu. La fel a procedat si Andreea Banica in privinta fotografiei de coperta, iar la profil a pus o poza cu o lumanare aprinsa.

Tragedie intr-un club din Bucuresti:Cum se simte liderul formatiei care canta pe scena - un alt membru a murit

"Sa aprindem o lumanare si sa ne rugam pentru tinerii morti in tragedia din capitala....Dumnezeu sa-i odihneasca!Am ramas fara cuvinte...", a scris Andreea Banica.

Si Delia Matache si-a anulat ...citeste mai departe despre "Tragedie intr-un club din Bucuresti: Mobilizare fara precedent a persoanelor publice din Romania" pe Ziare.com

#incendiu club Bucuresti, #vedete incendiu club Bucurestiu, #Facebook incendiu club Bucuresti , #Stiri Administratie