Transportatorii preseaza Guvernul, in asteptarea ordonantei RCA: Maine iesim in strada!

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 17:04
903 citiri
Transportatorii preseaza Guvernul, in asteptarea ordonantei RCA: Maine iesim in strada!
Foto: captura video Digi24

Transportatorii nu vor sa renunte la protestul anuntat pentru joi in Capitala, desi sedinta de guvern in care urma sa se adopte ordonanta privind inghetarea pretului politei RCA inca nu s-a incheiat si forma finala a documentului nu este cunoscuta.

Reprezentantii transportatorilor au negociat timp de mai multe ore miercuri dimineata la Guvern si au obtinut angajamentul Executivului condus de Dacian Ciolos ca pretul RCA va fi inghetat timp de 6 luni.

Cu toate acestea, Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT), anunta ca joi, intre orele 9 si 15 va aduce in Capitala circa 5.000 de vehicule.

"Avand in vedere ca nici pana la aceasta ora Guvernul nu a transmis, nu a publicat si nu a comunicat varianta finala a Ordonantei de Urgenta cu privire la tarfiul de referinta/inghetarea tarifelor coroborat cu faptul ca nu existat nici un fel de clarificare privind modul de calcul si valoarea estimativa a ceea ce urmeaza sa devina tarife maximale, va comunicam ca protestele de maine ...citeste mai departe despre "Transportatorii preseaza Guvernul, in asteptarea ordonantei RCA: Maine iesim in strada!" pe Ziare.com

#protest transportatori Bucuresti RCA , #Stiri Administratie