Trecutul din care inca ies demoni

Duminica, 27 Martie 2016, ora 14:03
938 citiri
Trecutul din care inca ies demoni

Momentul acesta politic si al sistemului judiciar extrem de complicat pare sa scoata la suprafata toate fisurile din societatea romaneasca, toate traumele nevindecate vreme de 25 de ani care se razbuna cand am avea nevoie de mai multa luciditate.

Chestiunea delicata a interceptarilor a divizat cel putin presa, daca nu si societatea, in cel mai straniu mod cu putinta. Dincolo de orice argument, dincolo de orice fapte si date, cei care am apreciat ca ne aflam in fata unei lovituri la adresa Justitiei am fost mitraliati, culmea, exact in numele statului de drept, al drepturilor omului, al libertatii neingradite de exprimare.

Nu am vazut nici macar contraargumente pe fond, nu am vazut o polemica de substanta. Am vazut doar etichetare si furie. Daca tragem putin aer in piept, nu e oare paradoxal ca in pofida puterii absolute care ii e atribuita, SRI nu numai ca nu reuseste sa reprime o decizie CCR care, se zice, i-ar fi profund dezavantajoasa, dar nici macar nu reuseste sa opreasca ...citeste mai departe despre "Trecutul din care inca ies demoni" pe Ziare.com

#CCR interceptari SRI, #SRI oragan cercetare penala interceptari , #Stiri Administratie