Trei avioane au aterizat la Timisoara dupa ce aeroportul din Belgrad a fost inchis. Cum vor ajunge sutele de pasageri la destinatie

Miercuri, 12 Septembrie 2018, ora 12:34
1002 citiri
Trei avioane au aterizat la Timisoara dupa ce aeroportul din Belgrad a fost inchis. Cum vor ajunge sutele de pasageri la destinatie
Foto: Arhiva Pixabay

Trei avioane care veneau de la Tirana, Abu Dhabi si Atena si se indreptau spre Belgrad au fost redirectionate, miercuri, la Timisoara, in urma unei probleme aparute pe aeroportul din capitala Serbiei.

Cele trei aeronave, avand la bord 450 de persoane, au aterizat la Timisoara, unde este aeroportul de rezerva, dupa ce la Belgrad un avion s-ar fi defectat pe pista, aceasta nefiind eliberata.

Pasagerii celor trei curse aeriene vor pleca spre destinatie cu autocare sau masini particulare, deoarece defectiunea tehnica de pe aeroportul din capitala Serbiei nu a fost rezolvata pana la ora 10:00, asa cum se estimase initial.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, Nicoleta Trifan, a declarat pentru News.ro ca cele trei curse aeriene directionate la Timisoara nu s-au intors in capitala Serbiei, deoarece defectiunea de pe Aeroportul din Belgrad nu a fost rezolvata, astfel ca reprezentantii companiilor aeriene au anuntat ca vor transporta pasagerii cu autocare.

"Initial, s-a anuntat ora 10:00 pentru rezolvarea problemei tehnice de pe Aeroportul Belgrad, insa s-a amanat pana aproximativ la ora 12:00. Din aceasta cauza, companiile aeriene au decis sa transporte pasagerii cu autocare, spre destinatie", a declarat Nicoleta Trifan.

Unii dintre pasageri au ales sa plece cu masini private, insa, inainte de a parasi aeroportul, trebuie sa treaca prin procedurile vamale.

Intre Timisoara si Belgrad este o distanta de aproximativ 160 de kilometri. ...citeste mai departe despre "Trei avioane au aterizat la Timisoara dupa ce aeroportul din Belgrad a fost inchis. Cum vor ajunge sutele de pasageri la destinatie" pe Ziare.com

#avioane redirectionate Timisoara, #problema aeroport Belgrad , #Stiri Administratie