Trei cutremure in 4 ore in Italia: Un mort si mai multi raniti. De frica, oamenii si-au petrecut noaptea in strada (Video)

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 08:58
909 citiri
Trei cutremure in 4 ore in Italia: Un mort si mai multi raniti. De frica, oamenii si-au petrecut noaptea in strada (Video)
Foto: earthquake.usgs.gov

Un barbat de 73 de ani a murit in urma unui infarct, cel mai probabil cauzat de frica celor trei cutremure produse in 4 ore in Italia.

Alte cateva persoane au fost tratate pentru rani usoare si atacuri de panica in spitalele din regiunile Umbria si Le Marche, a anuntat seful agentiei de protectie civila din Italia, Fabrizio Curcio, transmite ABC News.

Miercuri seara, in centrul Italiei, in apropiere de Perugia, s-a produs un cutremur de 5,1 grade pe scara Richter. Dupa doua ore a avut loc inca unul, de 6,1 grade, dar care nu a fost replica primului, acesta avand o miscare tectonica diferita. Apoi, a urmat inca unul de 4,7 grade. Primele 3 cutremure au avut loc in decurs de 4 ore. Joi dimineata, au mai fost inregistrate inca doua replici de cate 4,5 grade.

Dupa primul seism, multe persoane si-au parasit ...citeste mai departe despre "Trei cutremure in 4 ore in Italia: Un mort si mai multi raniti. De frica, oamenii si-au petrecut noaptea in strada (Video)" pe Ziare.com

#mort cutremur Italia, #cutremure Italia, #cutremur Italia , #Stiri Administratie