Trenurile care trec prin Ploiesti isi modifica traseul. Se lucreaza la podul de la Ploiesti Sud - Brazi

Luni, 14 August 2017, ora 21:46
1095 citiri
Trenurile care trec prin Ploiesti isi modifica traseul. Se lucreaza la podul de la Ploiesti Sud - Brazi
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai multe trenuri care circula in apropiere de Ploiesti vor avea intarzieri in urmatoarele luni din cauza ca in perioada 17 august 2017 - 15 octombrie 2018 se vor executa lucrari de reabilitare a podului feroviar de la linia Ploiesti Sud - Brazi.

"In perioada de executie a lucrarilor se vor inregistra intarzieri in graficul anumitor trenuri din cauza redirectionarii circulatiei alternativ pe un singur fir intre Ploiesti Triaj si Ploiesti Sud si intre Ploiesti Sud si Ramificatia Ploiesti Triaj si a timpului necesar reinscrierii acestora in grafic, dar si modificari la traseele anumitor trenuri", precizeaza administratorul retelei publice feroviare.

Compania Nationala de Cai Ferate mentioneaza ca va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea traficului in conditii de siguranta si, totodata, cere scuze publicului calator pentru disconfortul creat in trafic si le multumeste pentru intelegere.

Administratorul retelei feroviare recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor in garile afectate sau la numarul de telefon 021/9521.

"Reamintim ca in perioada 12-26 iunie 2017 au fost executate lucrari la infrastructura feroviara la intrare in statia Ploiesti Sud, pentru realizarea unei jonctiuni (legaturi) intre firul I Ramificatia Ploiesti Triaj - Ploiesti Sud si firul II Marfa Ploiesti Triaj - Ploiesti Sud.

Aceste lucrari au fost realizate pentru a oferi o varianta provizorie de circulatie la intrare in statia CF Ploiesti Sud, pentru redirectionarea traficului la liniile 1-7 din statie, in perioada derularii lucrarilor de modernizare a podului de la km 56+560, de pe linia CF Brazi - Ploiesti Sud, cand accesul trenurilor va fi restrictionat la liniile 8 si 9", precizeaza CFR SA. ...citeste mai departe despre "Trenurile care trec prin Ploiesti isi modifica traseul. Se lucreaza la podul de la Ploiesti Sud - Brazi" pe Ziare.com

#modificari traseu tren Ploiesti, #lucrari reabilitare Ploiesti Brazi , #Stiri Administratie