Tudor Chirila ne cheama la protest duminica: Masurile fiscale ne aduc streangul aproape

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 17:07
1135 citiri
Tudor Chirila ne cheama la protest duminica: Masurile fiscale ne aduc streangul aproape
Foto: Facebook/ Tudor Chirila

Tudor Chirila a transmis un mesaj de sustinere pentru cei care vor participa, duminica, la protestul antiguvernamental din Piata Victoriei.

Potrivit artistului, "daca ne uitam la noul program de guvernare si la masurile fiscale, ne dam seama ca streangul e destul de aproape de gatul contribuabilului onest".

Iata mai multe prevederi din programul de guvernare, care au alarmat mediul de afaceri si populatia

"Imi pare rau ca duminica nu pot participa la marsul care se anunta cu plecare din Piata Victoriei (avem concert la Galati). Sper insa ca lumea va participa in numar mare pentru ca ultima saptamana ne-a demonstrat un lucru clar: nu au nicio dorinta de a schimba lucrurile.

De fapt, vor sa le schimbe, dar catre 2004, cand nu exista nicio institutie care sa li se opuna. Si, daca ne uitam la noul program de guvernare si la masurile fiscale, ne dam seama ca streangul e destul de aproape de gatul contribuabilului onest.

Deci avem coruptie+guvernare iresponsabila+media aservita =? Va las pe voi sa completati si sa va ganditi daca merita sa ne facem vocile auzite sau nu", a scris pe Facebook Tudor Chirila.

"Impreuna salvam tara de corupti" se numeste evenimentul organizat pe Facebook privind protestul programat pentru duminica seara in Piata Victoriei, care va avea loc la ora 19:00.

Organizatorii propun ca punct de intalnire Piata Victoriei, iar de la ora 20:00 sau 20:30 se va pleca in mars catre Piata Romana; Piata Universitatii; Parlament si Curtea Constitutionala a Romaniei.

Acelasi tip de protest va avea loc si la Galati, dar si la Arad.

Protest si mars, duminica, in Bucuresti: Impreuna salvam tara de corupti!Protest in Piata Universitatii dupa desemnarea lui Tudose ca premier: Politica fara securisti! Vrem integritate!

Tudor Chirila a fost unul dintre cei mai cunoscuti participanti la protestele antiguvernamentale din iarna.

Iata si alte declaratii ale lui Tudor Chirila:

N-am murit inca si nu accept sa fiu dat afara din tara mea! Nu e sfarsitul razboiului - InterviuIl ironizeaza pe Dragnea: Nu mai poti face si tu un milion de euro linistit? E ingrozitor!La protestele din Piata Victoriei: Cat de jos am putut sa ajungem de ne conduc asemenea ticalosi?O tara intreaga e calcata in picioare de un singur om. De ce nu sunt in strada mai multi oameni ca in februarie?Atac dur la Dragnea: Cat de naiv sa fii sa crezi ca-i pasa de altcineva decat de procesul lui?

F.N. ...citeste mai departe despre "Tudor Chirila ne cheama la protest duminica: Masurile fiscale ne aduc streangul aproape" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tudor Chirila protest duminica Piata Victoriei, #Chirila protest Piata Victoriei, #Chirila Impreuna salvam tara de corupti, #protest Impreuna salvam tara de corupti , #Stiri Administratie