Turcul care a ucis un politist de la Rutiera, arestat pentru evaziune fiscala uriasa

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 17:42
1123 citiri
Turcul care a ucis un politist de la Rutiera, arestat pentru evaziune fiscala uriasa
Foto: Arhiva Ziare.com

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva a omului de afaceri turc Abdullah Atas si a altor trei persoane, in dosarul in care sunt acuzati de evaziune fiscala de 1,5 milioane de euro.

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor Parchetului Capitalei si a emis pe numele celor patru mandate de arestare preventiva.

Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, instanta care va decide daca acestia raman in arest preventiv, vor fi cercetati in arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, arestat preventiv dupa ce a intrat cu masina intr-un politist de la Rutiera, si ceilalti trei suspecti au fost retinuti joi, in dosarul de evaziune fiscala.

Perchezitii la mai multe firme

Anchetatorii au facut 12 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la care domiciliile suspectilor si ale asociatilor unor firme fantoma, precum si sediile firmelor vizate in cauza si punctele de lucru ...citeste mai departe despre "Turcul care a ucis un politist de la Rutiera, arestat pentru evaziune fiscala uriasa" pe Ziare.com

#turc politist ucis arestat, #turc politist Rutiera evaziune , #Stiri Administratie