Turismul de Paste: Distractie pe litoral, traditii si mese imbelsugate in Bucovina, Maramures si Transilvania

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 19:59
1036 citiri
Turismul de Paste: Distractie pe litoral, traditii si mese imbelsugate in Bucovina, Maramures si Transilvania
Foto: Ziare.com

Deschiderea sezonului estival, pe 1 mai, vine cu o serie de evenimente pentru toate gusturile.

Cei atrasi de litoral sunt tinerii, ei fiind principalii oaspeti ai hotelierilor in acest an, se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale pentru Turism.

"Pana in prezent, statiunea Mamaia se bucura de rezervari de peste 80%, iar cifrele sunt in crestere. Hotelierii au venit cu oferte atractive pentru sejururile de trei - patru nopti, precum si cu diverse facilitati incluse in pret (acces gratuit la spa, sala de fitness, piscina, jacuzzi) sau masa festiva de Paste", spun reprezentantii ANT.

Vama Veche atrage un numar tot mai mare de turisti, rezervarile depasind pragul de 90%. Fie ca prefera distractia, petrecerile din cluburi, concertele sau relaxarea, plimbarile pe malul marii sau pur si simplu doresc sa participe la slujba de Inviere care se va desfasura pe plajele din mai multe statiuni, turistii sunt asteptati in numar mare pe litoral in locatii accesibile tuturor ...citeste mai departe despre "Turismul de Paste: Distractie pe litoral, traditii si mese imbelsugate in Bucovina, Maramures si Transilvania" pe Ziare.com

#vacanta Paste litoral , #Stiri Administratie