Turistii germani si britanici petrec Revelionul la hotelul de gheata de la Balea Lac

Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 12:23
1257 citiri
Turistii germani si britanici petrec Revelionul la hotelul de gheata de la Balea Lac
Foto: Facebook/Hotel Of Ice Romania

Turistii germani si britanici reprezinta 70% din clientii care si-au rezervat locuri inca de la inceputul anului, pentru petrecerea de Revelion in singurul hotel de gheata din Romania, cel de la Balea Lac, in timp ce turistii romani prefera doar sa viziteze aceasta inedita cladire, construita la peste 2.000 de metri altitudine in masivul Fagaras.

"Primele rezervari s-au facut inca de la inceputul anului, dupa Revelion. Aproximativ 70 - 80 % din locuri au fost rezervate de agentii din UK, Germania, si Romania. Hotelul are 14 camere duble cu pat matrimonial - capacitate totala de 28 locuri. Turistii se impart in doua categorii: cei care dorm in hotel si cei care vin doar sa il viziteze.

Dintre cei care viziteaza, majoritatea sunt romani, 80% iar restul sunt turisti straini. Cei care dorm in hotel provin 40 % din UK, 30 % din Germania, 30 % din Romania si 10 % au alte nationalitati", a declarat miercuri Lidia Badila, purtatorul de cuvant a Hotel of Ice Balea Lac.

O noapte de ...citeste mai departe despre "Turistii germani si britanici petrec Revelionul la hotelul de gheata de la Balea Lac" pe Ziare.com

#hotel gheata turisti straini, #hotel gheata germani, #hotel gheata Balea Lac , #Stiri Administratie