Udrea, despre geanta de pana la 100.000 de dolari: Nu as fi dat niciodata o asemenea suma

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 20:16
1091 citiri
Udrea, despre geanta de pana la 100.000 de dolari: Nu as fi dat niciodata o asemenea suma

Elena Udrea a reactionat miercuri seara la informatia din dosarul Gala Bute furnizata presei de catre DNA, potrivit careia deputatul ar detine o geanta care costa intre 50.000 si 100.000 de dolari.

Fostul ministru a negat cu vehementa ca ar avea o poseta atat de scumpa, argumentand ca "nu ar fi dat niciodata o asemenea suma pe un astfel de obiect".

"Elena Udrea nu are geanta nici de 50.000 de dolari, nici de 100.000 de dolari. Nu ar fi dat niciodata o asemenea suma pe un astfel de obiect. Acest subiect inventat de procurori, care nu are nicio legatura cu speta, este o diversiune prin care se doreste acoperirea faptului ca nu exista probe impotriva fostului ministru.

Recomandam presei de buna credinta sa citeasca dosarul, care a devenit public, si sa lase la o parte povestile nemuritoare din rechizitoriu", a scris pe Facebook echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Presa a relatat marti, citand rechizitoriul intocmit de DNA in dosarul Gala Bute, ca Elena Udrea, in prezent ...citeste mai departe despre "Udrea, despre geanta de pana la 100.000 de dolari: Nu as fi dat niciodata o asemenea suma" pe Ziare.com

#Elena Udrea geanta, #Elena Udrea geanta Hermes, #Elena Udrea geanta DNA , #Stiri Administratie