Udrea, despre Microsoft: Un martor a spus ca i-a dat bani lui Blaga, Coldea a cerut retragerea declaratiilor

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 21:03
1106 citiri
Udrea, despre Microsoft: Un martor a spus ca i-a dat bani lui Blaga, Coldea a cerut retragerea declaratiilor
Foto: Facebook/ Elena Udrea

Deputatul Elena Udrea sustine ca persoana sa este singura "de interes sa fie dezbatuta" in dosarul Microsoft si spune ca actualul director interimar al SRI, Florian Coldea, a cerut retragerea de pe postul RTv a unui document privind implicarea lui Vasile Blaga in dosarul Microsoft.

"Acest dosar Microsoft, dar si multe alte dosare care apar in aceste zile, se concentreaza pe doar cateva persoane. Toate graviteaza in jurul meu si am spus lucrul acesta, ca cel putin din dezbaterea mediatica care se duce legat de cazurile anchetate de procurori rezulta ca o singura persoana este de interes sa fie dezbatuta, sa fie implicata: Elena Udrea", a spus aceasta, intr-un interviu acordat, vineri, pentru Hotnews.

Udrea l-a denuntat la DNA pe seful SRI - il acuza ca i-a cerut lui Cocos bani pentru Ghita

"Toate documentele aparute pe surse se refereau la Elena Udrea. Toate dezbaterile, intr-o anumite parte a presei, erau despre Elena Udrea. De aceea am si iesit public sa spun ca nu mi se pare ...citeste mai departe despre "Udrea, despre Microsoft: Un martor a spus ca i-a dat bani lui Blaga, Coldea a cerut retragerea declaratiilor" pe Ziare.com

#Elena Udrea Blaga Microsoft, #Udrea dosar Microsoft, #Udrea urmarita penal Microsoft , #Stiri Administratie