Udrea, lamuriri despre dosarul creditelor ilegale de la BRD: Au vrut sa pacaleasca banca, deci nu e cazul meu

Joi, 21 Mai 2015, ora 15:57
1254 citiri
Udrea, lamuriri despre dosarul creditelor ilegale de la BRD: Au vrut sa pacaleasca banca, deci nu e cazul meu
Foto: Digi 24

Elena Udrea a vorbit joi despre dosarul creditelor luate in mod fraudulos de la BRD, spunand ca ea nu are nicio legatura cu speta in care sunt implicati omul de afaceri Remus Truica, Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu.

Cazul a reintrat in atentia presei la inceputul acestei saptamani, cand Remus Truica a fost plasat sub control judiciar in dosarul creditelor luate cu acte false de la BRD, instrumentat de DIICOT.

Remus Truica, sub control judiciar si sechestru pe avere - ce acuzatii i se aduc

Omul de afaceri este acuzat ca facea parte dintr-un grup infractional care lua ilegal credite pe care nu intentiona sa le mai ramburseze, iar prejudiciul este de zeci de milioane de dolari.

Pe de alta parte, procurorii de la DIICOT au decis, la jumatatea lunii mai, sa trimita catre DNA partea din dosar referitoare la Elena Udrea, aceasta din urma explicand ca spetele sunt diferite.

Elena Udrea, alta ancheta: DNA verifica modul cum si-a luat creditul de 3 milioane de euro de la ...citeste mai departe despre "Udrea, lamuriri despre dosarul creditelor ilegale de la BRD: Au vrut sa pacaleasca banca, deci nu e cazul meu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Udrea credit BRD, #Udrea dosar DNA credit , #Stiri Administratie