Udrea, tot mai aproape de arest: DNA, noua solicitare, de aceasta data in dosarul Microsoft

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 18:22
1286 citiri
Udrea, tot mai aproape de arest: DNA, noua solicitare, de aceasta data in dosarul Microsoft
Foto: Facebook/Elena Udrea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut, miercuri, un nou aviz pentru arestarea deputatului Elena Udrea, de aceasta data in dosarul Microsoft.

Elena Udrea este acuzata de procurorii ca a cerut 500.000 de euro pentru a ajuta un om de afaceri vizat in dosarul Microsoft. De asemenea, procurorii DNA arata ca Udrea incalcat conditiile controlului judiciar, motiv pentru care se impune arestarea ei.

"In anul 2013, pe fondul cercetarilor efectuate de Directia Nationala Anticoruptie in legatura cu derularea contractului de licentiere Microsoft si a masurilor asiguratorii dispuse fata de un om de afaceri vizat de ancheta, Udrea Elena Gabriela ar fi pretins suma de 500.000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie. Exista indicii in sensul ca remiterea sumelor de bani ar fi avut loc in mai multe transe in perioada iulie 2013 - februarie 2014", arata sursa citata.

DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea

Potrivit DNA, procurorul-sef Laura Codruta Kovesi a ...citeste mai departe despre "Udrea, tot mai aproape de arest: DNA, noua solicitare, de aceasta data in dosarul Microsoft" pe Ziare.com

#Elena Udrea aviz arestare, #Udrea dosar Microsoft, #DNA aviz arestare Udrea , #Stiri Administratie