Ultima luna de primavara ne aduce temperaturi de vara - Iata cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Luni, 01 Mai 2017, ora 14:21
2129 citiri
Ultima luna de primavara ne aduce temperaturi de vara - Iata cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani
Foto: Ziare.com

Primele zile din luna mai ne aduc vreme foarte calda in toata tara. Maximele vor atinge in unele zone 27 de grade, temperaturi mult mai ridicate decat ar fi normal in aceasta perioada.

Meteorologii anunta in prognoza pe doua saptamani ca la finalul acestei saptamani se va racori usor, insa apoi temperaturile cresc din nou semnificativ.

BANAT

In primele zile ale intervalului, vremea va fi calda, cu maxime intre 23 si 26 de grade si minime de 10...14 grade. In perioada 5 - 9 mai, vremea se va racori, astfel ca temperaturile maxime nu mai trec de 22 de grade si. Apoi, pana la sfarsitul saptamanaii viitoare se incalzeste iar si vor fi temperaturi cu mult peste ce ar fi normal in prima jumatate a lunii mai.

CRISANA

Si in aceasta regiune se incalzeste in primele zile din aceasta saptamana. Maximele vor fi cuprinse intre 23 si 26 de grade si minimele intre 9 si 13 grade. In perioada 5 - 10 mai se racoreste si nu vor fi mai mult de 21 de grade ziua. Temperaturile vor creste apoi si va fi deosebit de cald.

TRANSILVANIA

Pana la finalul saptamanii vremea se incalzeste considerabil, astfel ca maximele vor fi de 22...26 de grade si minimele de 6...10 grade. In perioada 6 - 10 mai temperaturile scad, fiind cuprinse intre 16 si 20 de grade. Se incalzeste apoi din nou si vor fi maxime cu mult mai ridicate decat ar fi normal pentru aceasta perioada.

MARAMURES

In primele zile din aceasta saptamana temperaturile cresc treptat. Maximele se vor incadra intre 23 si 25 de grade si minimele intre 8 si 11 grade. In perioada 5 - 9 mai, vremea se va racori, urmand ca temperaturile sa nu mai treaca de 20 de grade ziua si 8 grade noaptea. Din 10 mai se incalzeste iar si maximele raman rdidicate pana la finalul saptamanii viitoare.

MOLDOVA

In aceasta regiune temperaturile vor fi in primele zile din aceasta saptamana mult mai ridicate decat este normal pentru aceasta perioada a anului. Maximele se vor situa intre 22 si 27 de grade si minimele intre 7 si 13 grade. Intre 7 si 10 mai, vremea se va

racori, maximele fiind de 21 de grade, iar apoi se face din nou foarte cald.

DOBROGEA

Vremea se incalzeste in primele zile ale lunii mai. Maximele se vor situa intre 20 si 24 de grade si minimele intre 10 si 13 grade. Spre sfarsitul celor doua saptamani, este estimata o

crestere semnificativa a temperaturii.

MUNTENIA

Si aici vremea se incazeste mult in primele zile din aceasta saptamana. Sunt asteptate maxime de 23...27 de grade si minime de 8...12 grade. O usoara ...citeste mai departe despre "Ultima luna de primavara ne aduce temperaturi de vara - Iata cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani" pe Ziare.com

#prognoza meteo doua saptamani, #vremea luna mai , #Stiri Administratie