Un avion gigant Airbus Beluga a aterizat in premiera in Romania

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 21:46
3062 citiri
Un avion gigant Airbus Beluga a aterizat in premiera in Romania
Foto: Facebook/Bucharest Airports Aeroport

O aeronava de mari dimensiuni Airbus A300-600ST (Super Transporters), cunoscuta sub numele comercial Beluga, a aterizat pentru prima data pe un aeroport din Romania.

Aeronava a aterizat miercuri, in jurul orei 18.30, pe Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) si a fost intampinata de doua masini de pompieri, care au stropit-o cu tunurile de apa, in semn de salut, informeaza News.ro.

"Este un oaspete cel putin interesant, un oaspete de seama, aici, pe aeroport, pentru ca este o raritate sa vezi un astfel de avion pe orice aeroport din lume, nu numai pe un aeroport din Romania.

Iata ca il avem astazi (miercuri, n.red.) aici, este unul dintre cele mai mari avioane care a aterizat vreodata pe Aeroportul Henri Coanda sau pe un aeroport din Romania si l-ati vazut cat de maiestuos a venit la aterizare", a declarat Valentin Iordache, directorul de comunicare al Aeroportului International Henri Coanda.

Potrivit lui Iordache, avionul va stationa doar cateva ore in Romania, ...citeste mai departe despre "Un avion gigant Airbus Beluga a aterizat in premiera in Romania" pe Ziare.com

#Airbus Beluga premiera Romania, #avion Airbus Beluga Romania , #Stiri Administratie