Un consilier acuza: Daca Dragnea nu se opunea, nu am mai fi avut actuala criza a apei calde in Bucuresti

Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 17:23
2828 citiri
Un consilier acuza: Daca Dragnea nu se opunea, nu am mai fi avut actuala criza a apei calde in Bucuresti
Foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Consilierul PNL Ciprian Ciucu afirma ca principalul responsabil pentru situatia crizei sistemului de termoficare a Bucurestiului este Liviu Dragnea, pentru ca in timpul mandatului sau de ministru al Dezvoltarii s-a opus trecerii ELCEN la Primaria Capitalei.

Din aceasta cauza, datoriile istorice nu s-au mai achitat, in schimb s-au adunat penalitatile, iar acum, nimeni nu raspunde, cei care ar putea plati fiind bucurestenii, spune Ciprian Ciucu, consilier PNL in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

"Daca Liviu Dragnea nu se opunea ca ELCEN sa treaca la primarie, nu am mai fi avut actuala criza in sistemul de termoficare al Bucurestiului. La un moment dat Ministerul Economiei era de acord, Ordonanta de Urgenta era scrisa. Proiectul a fost blocat de catre MDRAP, Dragnea s-a opus.

ELCEN serveste Bucurestiul, nu are niciun rost sa ramana la Guvern. De ce n-ar mai fi existat actuala criza? Pentru ca Primarul General, chiar daca il ...citeste mai departe despre "Un consilier acuza: Daca Dragnea nu se opunea, nu am mai fi avut actuala criza a apei calde in Bucuresti" pe Ziare.com

#Ciucu Dragnea Bucuresti apa calda, #apa calda blocare conturi RADET , #Stiri Administratie