Un consilier PSD iese, joi seara, la proteste: Traim experienta unei democratii experimentale

Joi, 02 Februarie 2017, ora 17:40
5444 citiri
Un consilier PSD iese, joi seara, la proteste: Traim experienta unei democratii experimentale
Foto: Facebook/Ciprian Craciunel

Ciprian Craciunel, consilier local PSD din localitatea Densus, din judetul Hunedoara, a anuntat ca joi seara va participa la protestele din Timisoara.

Totusi, consilierul local a declarat pentru Gazeta de Dimineata, ca nu isi va da demisia.

"Nu imi voi da demisia. Oameni au ales omul Ciprian, nu partidul. Eu am ales partidul care a promis ceva. Un ceva de care nu se tine cont", a spus Craciunel.

Intrebarea i-a fost adresata in contextul in care acesta scrisese miercuri seara pe Facebook un mesaj din care se putea intelege ca are de gand sa demisioneze.

"Traim experienta unei democratii experimentale si imatura, din punct de vedere decizional, fapt care duce la situatii ca cea pe care o traim cu totii, acum. Ca reprezentant al tinerei generatii, ca OM si ca cetatean al acestei tari, din care am refuzat sa plec si insist sa traiesc sub cerul ei, dezaprob sincer, detasat si dezinteresat, modalitatea prin care s-a recurs la un atentat asupra sigurantei nationale si a statului de drept.

Sunt solidar cu miile de romani care au iesit in strada, care n-au cerut marire de salarii, nici facilitati sociale, ci solicita un lucru de bun simt si buna credinta: o tara cu demnitate!", a scris Ciprian Craciunel pe Facebook.

El a adaugat ca a crezut cu sinceritate in polul social si de aceea a cerut oamenilor sa il voteze.

"Consecinta aceasta, nu a fost scopul nostru! Am scris aceste randuri, constient fiind ca, maine, mi se poate ridica sprijinul politic....

Daca se va intampla asa, inseamna ca n-am ce cauta intr-o formatiune care face politica "cu pumnul in gura" si m-ar determina sa plec cu sufletul curat, chiar daca m-as intreba permanent, cine sunt cei ramasi. Pentru comunitatea careia ii apartin, pentru familia mea si pentru mine, aleg sa fiu de partea dreptatii si sa traiesc curat!", a daugat el.

Amintim ca pana acum cateva cativa social-democrati si-au dat demisiile. Printre acestia ministrul pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu; Ciprian Necula, fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene in guvernul condus de Victor Ponta si in guvernul condus de Dacian Ciolos si fostul deputat Aurelia Cristea.

Demisiile vin dupa ce Guvernul Grindeanu a adoptat, marti noaptea, fara consultarea CSM, ordonanta de urgenta care schimba Codurile Penale in favoarea unor politicieni, printre care Liviu Dragnea si Florin Iordache.

Citeste mai multe despre cum a dat Guvernul lovitura de gratie Justitiei: A modificat Codurile Penale si a trimis ...citeste mai departe despre "Un consilier PSD iese, joi seara, la proteste: Traim experienta unei democratii experimentale" pe Ziare.com

#consilier PSD proteste Timisoara, #consilier PSD proteste , #Stiri Administratie