Un consilier USR a fost dat afara din sala in timp ce Narcis Copca sustinea singur concursul pentru functia de manager al Spitalului Sf.Maria

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 18:09
1030 citiri
Un consilier USR a fost dat afara din sala in timp ce Narcis Copca sustinea singur concursul pentru functia de manager al Spitalului Sf.Maria
Foto: captura YouTube / Laurentiu Ungureanu

Un consilier general USR a fost dat afara in mod abuziv, miercuri, de la sedinta publica in care Narcis Copca (foto stanga) urma sa sustina concursul pentru functia de manager al Spitalului Sfanta Maria, el fiind si singurul candidat.

"Absolut SCANDALOS! Am fost data afara de la sustinerea publica a proiectului de management de la spitalul Sfanta Maria. Subalternii lui Narcis Copca m-au dat afara de la concursul unde fix Narcis Copca era unic candidat.

Pentru cei care nu stiu, este vorba despre unul dintre cei mai controversati manageri de spital din Bucuresti. De numele sau se leaga suspiciuni grave de utilizare in interes personal a banilor publici, asa cum au aratat mai multe anchete de presa", a postat pe Facebook Ana Ciceala.

Consilierul USR sustine ca "Narcis Copca este protejatul Gabrielei Firea".

"Pretextul pe care l-au invocat cei din comisie a fost ca nu as fi avut voie sa filmez. Insa, potrivit legii, sedinta este publica, iar sustinerea proiectelor poate fi filmata", sustine Ana Ciceala.

Aceasta prezinta si paragraful de lege care i-ar fi permis sa filmeze. Este vorba despre Regulamentul aprobat prin Ordinul de Ministru nr. 1520/2016, care prevede la art. 16 (3) urmatoarele: "La sustinerea proiectului de management poate participa mass-media, precum si orice persoana care si-a manifestat intentia de a participa prin transmiterea unui e-mail la adresa mentionata in anuntul de concurs, cu precizarea numelui si prenumelui persoanei interesate".

"Evident, mi-am manifestat intentia de a participa si am trimis mailul in termenul legal", precizeaza consilierul general al USR.

Ana Ciceala spune ca scandalul a fost declansat in momentul in care Narcis Copca a intrat in sala si a spus ca "nu-si poate sustine proiectul intrucat sunt 'persoane in sala care inregistreaza'".

"Am incercat timp de 20 de minute sa explic ca ceea ce fac este perfect legal, am indicat si articolul si actul normativ. Degeaba. Am fost jignita de membrii comisiei (in special de doamna Monica Pop ale carei limbaj si atitudine m-au socat) si apoi escortata afara din sala de 3 (trei!) agenti de paza. Nu am fost lasata sa raman in sala nici dupa ce am inchis telefonul.

Dupa ce am iesit din sala, am stat cateva secunde pe hol. Suficient cat sa-l aud pe Narcis Copca deschizand usa si intreband daca am plecat. Abia cand i s-a raspuns 'da', a intrat din nou in concurs. Ce era atat de secret oare la sedinta aceasta? De ce nu am fost lasata inauntru? Probabil pentru ...citeste mai departe despre "Un consilier USR a fost dat afara din sala in timp ce Narcis Copca sustinea singur concursul pentru functia de manager al Spitalului Sf.Maria" pe Ziare.com

#consilier USR Narcis Copca concurs, #Narcis Copca manager spital , #Stiri Administratie