Un cutremur de 6,4 grade a lovit Albania in toiul noptii. UPDATE Mai multe cladiri prabusite, bilantul victimelor creste (Video)

Marti, 26 Noiembrie 2019, ora 09:03
1179 citiri
Un cutremur de 6,4 grade a lovit Albania in toiul noptii. UPDATE Mai multe cladiri prabusite, bilantul victimelor creste (Video)
Foto: captura video

Un cutremur de 6,4 grade pe scara Richter a lovit in noaptea de luni spre marti Albania. Mai multe cladiri s-au prabusit, patru persoane au murit si in jur de 150 au fost ranite, existand temeri ca sub daramaturi ar putea exista si alte victime.

Cutremur s-a produs la ora locala 03:54 (4:54 ora Romaniei), epicentrul fiind la aproximativ 30 de kilometri de capitala tarii, Tirana, informeaza Daily Mail.

Treziti in toiul noptii, oamenii au iesit in fuga din case. Autoritatile au anuntat ca orasul de coasta Durres a inregistrat cele mai serioase pagube.

Imaginile publicate pana la aceasta ora arata inclusiv cu un bebelus este scos e sub daramaturi.

Dramatic views from Thumane, close Durres: a child saved after entire building collapsed. Reports of another 5 floor building collapsed. #Earthquake #Albania

Photo: Oligert Musta pic.twitter.com/EJQDNWroYg- Celik Rruplli (@Celikso) November 26, 2019

Cutremurul de acum s-a resimtit si in tarile vecine: Grecia, Muntenegru, Kosovo si Macedonia de Nord. O replica de 5,4 grade a lovit la scurt timp.

This is terrifying#Albania #Earthquake pic.twitter.com/F2qvPNGHA7- Igli Lime🇦🇱 (@IgliLime) November 26, 2019

In septembrie, un cutremur de 5,6 grade cu epicentru aproape in acelasi loc a afectat 500 de cladiri si atunci in jur de 70 de persoane au ajuns la spital. In ultimii 20 de ani, tara a fost lovita de un singur cutremur cu o magnitudine mai mare de 6 grade, in 2003, cand un seism de 6,3 a avut loc la granita sa de sud cu Grecia. ...citeste mai departe despre "Un cutremur de 6,4 grade a lovit Albania in toiul noptii. UPDATE Mai multe cladiri prabusite, bilantul victimelor creste (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cutremur Albania Durres noiembrie 2019 , #Stiri Administratie