Un deputat PSD ar fi implicat intr-un caz de evaziune de un milion de euro

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 11:10
1366 citiri
Un deputat PSD ar fi implicat intr-un caz de evaziune de un milion de euro
Foto: turnucustiri.ro

Procurorii DNA fac, miercuri, 10 perchezitii in judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov, la firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie si evaziune fiscala, cu un prejudiciu de peste un milion de euro, surse judiciare declarand ca in acest caz ar fi implicat si deputatul PSD Adrian Simionescu (foto).

Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in aceasta cauza se fac cercetari privind savarsirea, in perioada 2012 - 2014, de infractiuni asimilate celor de coruptie si evaziune fiscala cu componenta transfrontaliera, prejudiciul estimat fiind de peste un milion de euro.

Procurorii fac, in acest caz, zece perchezitii in judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov, la sedii si puncte de lucru ale unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane, a precizat DNA, intr-un comunicat de presa.

Surse judiciare au declarat ca in acest caz ar fi implicat si deputatul PSD ...citeste mai departe despre "Un deputat PSD ar fi implicat intr-un caz de evaziune de un milion de euro" pe Ziare.com

#Adrian Simionescu deputat DNA, #perchezitii DNA evaziune fiscala , #Stiri Administratie