Un metrou s-a stricat in statie si a blocat circulatia: O persoana a lesinat in aglomeratia infernala

Marti, 26 Martie 2019, ora 10:08
1106 citiri
Un metrou s-a stricat in statie si a blocat circulatia: O persoana a lesinat in aglomeratia infernala
Foto: Arhiva Ziare.com

Circulatia metrourilor se desfasoara cu dificultate, marti dimineata, din cauza unei defectiuni produse pe Magistrala 2, la un tren care mergea spre Pipera. Ca urmare, s-a creat o aglomeratie infernala, fiind ora de varf.

Potrivit Metrorex, marti, la ora 08:15, pe Magistrala 2, s-a produs o defectiune la trenul de metrou care mergea spre Pipera.

"Calatorii aflati in tren au fost debarcati in statia Piata Victoriei 1, in conditii de siguranta, si au fost preluati de celelalte trenuri pentru continuarea calatoriei. In acest moment, circulatia trenurilor de metrou se desfasoara cu dificultate. In cel mai scurt timp se va circula conform graficului", arata Metrorex.

Potrivit Antena3, unei persoane i s-a facut rau din cauza aglomeratiei si a lesinat pe peron, in statia Piata Victoriei.

Intre timp, echipele Metrorex au facut demersurile necesare pentru retragerea trenului defect din circulatie.

Calatorii au fost informati prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar si din statii.

Vezi si Statia de metrou Dristor 1 a fost evacuata la ora de varf. Explicatiile Metrorex ...citeste mai departe despre "Un metrou s-a stricat in statie si a blocat circulatia: O persoana a lesinat in aglomeratia infernala" pe Ziare.com

#aglomeratie metrou, #defectiuni tehnice metrou, #probleme metrou Metrorex , #Stiri Administratie