Un nou protest al copiilor, duminica, in Piata Victoriei

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 15:57
1179 citiri
Un nou protest al copiilor, duminica, in Piata Victoriei
Foto: Ziare.com

Un nou protest al copiilor va avea loc duminica, 19 februarie, in Piata Victoriei din Capitala.

"Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Duminica, asa cum ne-ati propus, hai sa luam copiii de mana, in brate, in carucioare, pe umeri si sa facem cel mai pasnic si colorat protest!

Ne vedem in Piata Victoriei incepand cu ora 11:00", se arata in chemarea la protest de pe Facebook.

Un eveniment similar a avut loc la inceputul acestei luni, cand in Piata Victoriei s-au adunat circa 7.000 de parinti si copii. Ulterior, acestia au mers in mars la Parlament.

Evenimentul de duminica vine in contextul in care Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului a cerut in teritoriu ca pana miercuri, la ora 16:00, toate directiile sa trimita informari despre sesizarile primite cu privire la parintii care si-au dus copiii la proteste si masurile luate.

Cererea a venit dupa ce mai multe sesizari anonime au fost trimise in legatura cu participarea copiilor la protestele anti-guvern ce au izbucnit cand Cabinetul Grindeanu a incercat sa modifice pe furis Codurile Penale. ...citeste mai departe despre "Un nou protest al copiilor, duminica, in Piata Victoriei" pe Ziare.com

#protest copii duminica, #protest copii 19 februarie, #mars copii Victoriei duminica, #mar copii Victoriei 19 februarie , #Stiri Administratie