Un pasager EeasyJet cu un bebelus in brate a fost lovit cu pumnul in fata de un angajat al aeroportului Nisa (Foto)

Duminica, 30 Iulie 2017, ora 20:43
1178 citiri
Un pasager EeasyJet cu un bebelus in brate a fost lovit cu pumnul in fata de un angajat al aeroportului Nisa (Foto)
Foto: Arhiva Pixabay

Un pasager al companiei aeriene low-cost EasyJet, cu un bebelus in brate, a fost lovit cu pumnul in fata de un angajat de pe aeroportul Nisa. O fotografie cu incidentul a fost publicata online.

Incidentul a survenit in timp ce pasagerii care urmau sa zboare la Luton au avut intarziere de mai multe ore pe aeroportul francez, relateaza Sky News.

"@easyjet haos absolut - un angajat tocmai i-a dat un pumn unui pasager, in fata, pe aeroportul din Nisa. Am asteptat 12 ore pentru acest lucru", a scris Anna McCrum pe Twitter.

"Dupa o intarziere de 13 ore a unui zbor EasyJet, un angajat al aeroportului Nisa a dat un pumn in fata unui barbat cu un bebelus, pentru ca s-a plans de intarziere", a scris Leo Gupta.

Arabella Arkwright a facut fotografia care ar fi aratat un barbat in uniforma, dand un pumn unui pasager de la coada, cu pumnul stang.

"Barbatul cu bebelus (...) a mers si a vorbit cu francezul, iar francezul nu a raspuns, doar a zambit si ranjit, apoi l-a lovit pe barbat in partea stanga a fetei", a povestit ea.

Airport worker punches Easyjet passenger holding a baby: A member of the ground staff at Nice... https://t.co/RQfrIuYMGo #account #hiring pic.twitter.com/wCd7lbDe0D- ❌ Accounting Jobs ❌ (@accountJob) July 30, 2017

Arkwright a adaugat ca sotul ei l-a indepartat pe barbat de pe pasager si l-a tinut la distanta inainte de alertarea politiei.

Atat presupusa victima, cat si presupusul faptas au fost luati de fortele de ordine.

Restul pasagerilor au cerut ca barbatul cu copil sa primeasca permisiunea de a se urca la bordul cursei care decola de la Nisa. "Cand a urcat in avion, toata lumea l-a aplaudat", a spus Arkwright.

Un purtator de cuvant al EasyJet a declarat ca persoana din fotografie nu este unul dintre angajatii companiei. "EasyJet este foarte ingrijorata sa vada aceasta fotografie si poate confirma ca persoana din fotografie nu este un angajat al easyJet si nu lucreaza pentru agentii de handling, de la sol din Nisa, ai EasyJet", a subliniat purtatorul de cuvant.

Aparent, presupusul agresor era angajat al unui subcontractor al aeroportului din Nisa, Samsic. ...citeste mai departe despre "Un pasager EeasyJet cu un bebelus in brate a fost lovit cu pumnul in fata de un angajat al aeroportului Nisa (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aeroport Nisa pasager bebelus pumn Easyjet , #Stiri Administratie