Un politist vine la protestul din Piata Victoriei. Sindicatul Europol il sustine: E tot un nebun ca noi, care indrazneste sa vrea o Romanie normala

Vineri, 10 August 2018, ora 12:15
1349 citiri
Un politist vine la protestul din Piata Victoriei. Sindicatul Europol il sustine: E tot un nebun ca noi, care indrazneste sa vrea o Romanie normala
Foto: Facebook/Sindicatul EUROPOL Garda de Coasta

Un politist s-a hotarat sa vina sa protesteze in Piata Victoriei in urma unei vizite intr-un magazin. Barbatul a marturisit ca era indecis, dar experienta din supermarket l-a convins. Tanarul politist se bucura si de sustinerea sindicatului Europol.

Pe pagina de Facebook Sindicatul EUROPOL Garda de Coasta a fost transmis mesajul sustinerii fata de politist, alaturi de anuntul facut de acesta.

"A scris un coleg al nostru... Andrei Florin de la SPF Chilia. E tot un nebun ca noi, care indrazneste sa vrea o Romanie normala", au transmis cei de la sindicat.

Vezi si ce a patit politistul care a mers la sectie cu banderola #FaraPenali

Andrei Florin a povestit ceea ce l-a facut sa iasa la protestul de vineri:

"Eu sunt Andrei. Eu lucrez intr-un sistem in care e interzis sa faci politica, care de altfel nici nu ma intereseaza. Ma duc la mitingul anti-infractorii din fruntea tarii si explic si de ce. Asta ca sa nu se oboseasca sefii mei sau sefii sefilor mei sa ma cerceteze. Au raspunsurile aici.

Totul a inceput azi. Pana azi eram oarecum indecis daca sa ma duc sau nu cu toate ca patriotismul din mine ma indemna. Sunt ultimele zile libere si eram aproape hotarat ca maine sa atac varful Moldoveanu, avand in vedere ca vremea era favorabila.

Ma aflu in Borsa/Maramures intr-un magazin Profi. In spatele meu aud galagie si ma intorc. Observ o fetita, in jur de 10 ani, care e apostrofata de o doamna bine imbracata "da' lasa-ma in pace copila". Faptul ca m-am intors i-a atras atentia copilei care se indreapta spre mine cu un corn 7-days in mana si cu voce stinsa, umila, ma intreaba 'nenea, imi cumperi, te rog frumos, un corn? eu nu am bani.'

Ii spun 'desigur, asteapta putin', dupa care ma pun sa imi cantaresc nectarinele. Termin cumparaturile si ma duc sa iau cornuri si un suc si o caut pe fetita din ochi dar nu mai era. Ma uit printre rafturi si il vad pe agentul de la securitate cum se plimba grav si important prin magazin. Tocmai o daduse afara pe fetita. Am cautat-o afara dar nu mai era, plecase.

Isi dorea un corn, nu bani. Ea cerea un amarat de corn.

Asta e Romania in care traim? Romania in care copiii plang de foame iar noi ii ignoram? Romania in care cei care au prea mult ii ignora pe cei care poate nu au nimic? Romania in care agentii de securitate ne 'apara' de copii?

Intr-atat ne-au inrait "vajnicii" nostri conducatori?

Eu nu vreau sa traiesc in Romania asta si de asta astazi voi fi la Bucuresti.

Voi striga pentru normalitate, nu pe ...citeste mai departe despre "Un politist vine la protestul din Piata Victoriei. Sindicatul Europol il sustine: E tot un nebun ca noi, care indrazneste sa vrea o Romanie normala" pe Ziare.com

#politst protest sustinere sindicat, #politist protest Diaspora , #Stiri Administratie