Un senator UNPR vrea reducerea programului de lucru de la opt la sase ore

Vineri, 16 Octombrie 2015, ora 22:21
861 citiri
Un senator UNPR vrea reducerea programului de lucru de la opt la sase ore
Foto: Arhiva Ziare.com

- Senatorul UNPR de Timis Ioan Iovescu propune ca programul zilnic de lucru sa fie redus de la opt ore la sase ore, iar salariul minim pe economie sa fie majorat pana la 1.500 de lei brut, el adaugand sa va scrie un proiect de lege in acest sens.

Senatorul Ioan Iovescu a declarat, vineri, inca din anul 2013, s-a gandit la reducerea programului zilnic de lucru de la opt ore la sase ore, insa nu a gasit sustinere in partidul din care facea parte atunci, PP-DD.

"Ideea este veche. Din 2013 ma munceste acest gand. E o penurie de locuri de munca si m-am gandit ca unii oameni trag la trei schimburi in opt ore si ce bine ar fi daca s-ar reduce programul. In prima faza m-am gandit la cei care lucreaza in trei schimburi. Am abordat in cadrul partidului aceasta problema, la PPDD, si nu am gasit nicio sustinere de niciun fel. Mi s-a spus ca cei de la Comunitatea Europeana nu permit asa ceva, ca pierdem investitorii ca - vezi, Doamne - nu mai vin, ca lucreaza prea putin muncitorii. Si am ...citeste mai departe despre "Un senator UNPR vrea reducerea programului de lucru de la opt la sase ore" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#program munc sase ore , #Stiri Administratie