Un sofer a fost prins de patru ori intr-o singura zi conducand cu viteza excesiva - intre 126 si 215 km/h!

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 09:53
1004 citiri
Un sofer a fost prins de patru ori intr-o singura zi conducand cu viteza excesiva - intre 126 si 215 km/h!
Foto: Ziare.com Arhiva

Un barbat de 43 de ani, din Dorohoi, a fost prins de politisti, intr-o singura zi, de nu mai putin de patru ori ca circula cu viteza excesiva. Si nu e vorba de orice viteza, ci intre 126 km/h si 215 km/h!

Potrivit Politiei Rutiere, in data de 18 februarie a.c., politistii Inspectoratului de Politie Judetean Neamt au depistat un barbat, de 43 de ani, din localitatea Dorohoi, judetul Botosani, care conducea cu viteza excesiva.

Acesta a fost inregistrat de aparatul radar, pe D.N. 2, in judetul Neamt, in timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, in localitatea Horia, cu 126 km/h, in afara localitatii Horia, cu 215 km/h, in afara localitatii Secuienii Noi si cu viteza de 130 km/h, in localitatea Secuienii Noi.

Barbatul a fost sanctionat contraventional, pentru fiecare abatere in parte cu amenda in valoare de cate 1.305 lei, iar, ca masura complementara, politistii i-au retinut permisul de conducere auto, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, la fiecare abatere, pentru 90 de zile. ...citeste mai departe despre "Un sofer a fost prins de patru ori intr-o singura zi conducand cu viteza excesiva - intre 126 si 215 km/h!" pe Ziare.com

#viteza excesiva patru ori, #sofer viteza excesiva patru ori , #Stiri Administratie