Un subaltern al lui Tariceanu vrea sa schimbe legea: Demnitarii sa nu mai stea la coada!

Vineri, 19 August 2016, ora 17:12
947 citiri
Un subaltern al lui Tariceanu vrea sa schimbe legea: Demnitarii sa nu mai stea la coada!
Foto: Facebook/Marian Cucsa

Presedintele ALDE Timis, Marian Cucsa, a sustinut, vineri, ca "trebuie modificata legea" pentru ca demnitarii "de rangul I sau al II-lea" sa evite cozile.

Cucsa a declarat ca este de apreciat faptul ca presedintele Senatului si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost personal sa-si ridice permisul de conducere si nu si-a trimis un consilier dupa document.

"In primul rand, Calin Popescu Tariceanu a fost sa isi ridice permisul personal, putea sa isi trimita un consilier sau pe cineva. Din respect a mers personal, a mers inainte de program si nu vad inaintea cui a intrat sa isi ridice permisul de conducere, avand in vedere ca nimeni nu avea posibilitatea sa intre sa isi ridice permisul de conducere. Sa vedem pe fond care este cea mai grava problema, ca un om si-a ridicat permisul sau ca este coada?", a spus liderul ALDE Timis, citat de News.ro.

Marian Cucsa spune ca trebuie rezolvata problema oamenilor care stau la cozi. In plus, presedintele ALDE Timis considera ca trebuie ...citeste mai departe despre "Un subaltern al lui Tariceanu vrea sa schimbe legea: Demnitarii sa nu mai stea la coada!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cucsa demnitari coada Tariceanu, #Tariceanu coada permise, #Marian Cucsa Tariceanu coada , #Stiri Administratie