Un subordonat il acuza pe seful SPP ca a impuscat un om la vanatoare. Cum raspunde Parchetul General

Joi, 04 August 2016, ora 16:48
858 citiri
Un subordonat il acuza pe seful SPP ca a impuscat un om la vanatoare. Cum raspunde Parchetul General
Foto: pixabay.com (Arhiva)

Seful Serviciului de Protectie si Paza (SPP), Lucian Pahontu, a fost acuzat miercuri seara de un subordonat ca a impuscat un om in timpul unei partide de vanatoare. Parchetul General contrazice afirmatiile, precizand ca ofiterul subordonat este cel cercetat pentru ucidere din culpa.

Acuzatiile au fost facute intr-o emisiune la Antena3. Intamplarea ar fi avut loc in ianuarie 2012, ofiterul SPP care a facut dezvaluirile sub protectia anonimatului sustinand ca generalul Pahontu ar fi protejat.

"Ancheta l-a ocolit pe Pahontu, mai ales ca unii dintre participanti erau prieteni ai sefului SPP. Dar sunt zeci de oameni care stiu adevarul. Plus ca expertizele balistice arata foarte clar zona din care s-a tras, distanta si calibrul armei folosite (...) Generalul Pahontu a plecat imediat fara sa lase nicio arma, iar de atunci se pune presiune puternica pe noi sa nu spunem ca generalul Pahontu a plecat fara sa stea langa omul acela impuscat", a declarat, printre altele, martorul sub ...citeste mai departe despre "Un subordonat il acuza pe seful SPP ca a impuscat un om la vanatoare. Cum raspunde Parchetul General" pe Ziare.com

#Lucian Pahontu impuscat vanatoare , #Stiri Administratie