Un tren de calatori a lovit o masina la Baia Mare. Traficul feroviar e blocat

Sambata, 13 Mai 2017, ora 21:40
1154 citiri
Un tren de calatori a lovit o masina la Baia Mare. Traficul feroviar e blocat
Foto: Arhiva Ziare.com

O masina a fost lovita de un tren de calatori, sambata seara, in apropiere de Baia Mare, potrivit dispeceratului ISU Maramures.

In urma impactului, soferul, care se afla singur in masina, a suferit multiple leziuni. Barbatul, angajat al societatii de salubrizare Drusal, a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat pentru ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Accidentul s-a produs pe drumul care duce spre unul dintre punctele de lucru ale societatii Drusal, aflat la periferia orasului Baia Mare, drum care este traversat de linia de cale ferata.

Din primele informatii, soferul nu s-a asigurat la trecerea caii ferate, neauzind semnalele acustice ale locomotivei care tracta vagoanele de calatori pe ruta Satu Mare-Baia Mare.

Traficul feroviar spre Baia Mare a fost oprit pana la indepartarea masinii avariate. Politistii aflati la fata locului incearca sa stabileasca circumstantele producerii accidentului. ...citeste mai departe despre "Un tren de calatori a lovit o masina la Baia Mare. Traficul feroviar e blocat" pe Ziare.com

#tren calatori lovit masina Maramures , #Stiri Administratie