Un tren de marfa a cazut intr-o prapastie de 10 metri in Hunedoara. Cei doi mecanici au murit

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 15:53
673 citiri
Un tren de marfa a cazut intr-o prapastie de 10 metri in Hunedoara. Cei doi mecanici au murit
Foto: IGSU

Un tren de marfa format din 16 vagoane a deraiat, sambata dupa-amiaza, intre statiile Banita si Merisor, pe sectia de circulatie Petrosani - Simeria, Regionala Timisoara.

Potrivit reprezentantilor ISU, locomotiva este grav accidentata, iar medicul de la fata locului a confirmat decesul celor doi mecanici, care sunt inca prinsi in cabina.

Au deraiat 14 din cele 16 vagoane ale trenului. Locomotiva si 6 dintre vagoane sunt rasturnate intr-o rapa de 10 metri, potrivit Anemonei Doda, purtator de cuvant ISU Hunedoara.

Trenul apartine unui operator privat de marfa si asigura un transport pe relatia Slatina - Curtici.

Potrivit purtatorului de cuvant al cuvant al CFR SA, Oana Branzan, la aceasta ora, traficul feroviar este inchis intre statiile Banita si Merisor, pe sectia de circulatie Petrosani - Simeria, Regionala Timisoara.

La fata locului, s-au deplasat personalul specializat, echipele de interventie si comisia care va ancheta cazul. Se intervine cu greutate pentru ca e o zona muntoasa.

La ora transmiterii acestei stiri, niciun tren de calatori nu este inscris in circulatie pe zona respectiva.

Accidentul feroviar s-ar fi produs din cauza unei defectiuni la sistemul de franare al trenului. ...citeste mai departe despre "Un tren de marfa a cazut intr-o prapastie de 10 metri in Hunedoara. Cei doi mecanici au murit" pe Ziare.com

#tren deraiat Simeria Petrosani , #Stiri Administratie