Universitatea de Vest a fost sesizata oficial cu privire la acuzatiile de plagiat aduse Laurei Codruta Kovesi

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 11:39
931 citiri
Universitatea de Vest a fost sesizata oficial cu privire la acuzatiile de plagiat aduse Laurei Codruta Kovesi
Foto: Facebook / Universitatea de Vest

Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara (GRAUR) a sesizat, luni, oficial Universitatea de Vest cerandu-i sa reanalizeze cazul si sa retraga titlul de doctor detinut de Laura Codruta Kovesi, argumentand ca aceasta ar fi plagiat.

Conform unui comunicat postat pe site-ul plagiate.ro, solicitarea oficiala a fost adresata Universitatii de Vest din Timisoara, unde sefa DNA si-a obtinut titlul de doctor in decembrie 2011. Scrisoarea a fost remisa si Ministerului Educatiei, rugat sa ia la cunostinta de acest demers.

"Prin prezenta va solicitam sa dispuneti realizarea unei anchete cu privire la conditiile pe care noi le apreciem, in mod argumentat, drept neconforme cu privire la modul de elaborare si redactare a tezei de doctorat depusa si sustinuta" de Laura Codruta Kovesi, se arata in solicitarea oficiala.

Asociatia prezinta si un "material probator procesat in format electronic".

GRAUR este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, formata din mai multe ...citeste mai departe despre "Universitatea de Vest a fost sesizata oficial cu privire la acuzatiile de plagiat aduse Laurei Codruta Kovesi" pe Ziare.com

#solicitare GRAUR plagiat Kovesi, #Iohannis plagiat Kovesi, #Ghita plagiat Kovesi , #Stiri Administratie