Urdareanu si Nichita, retinuti de procurorii DNA - spaga de 10% din contracte si reduceri la cazare-n Bucuresti

Joi, 29 Octombrie 2015, ora 22:20
881 citiri
Urdareanu si Nichita, retinuti de procurorii DNA - spaga de 10% din contracte si reduceri la cazare-n Bucuresti
Foto: Ziare.com

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, patronul grupului de firme UTI, a fost retinut, joi, de procurorii DNA, intr-un dosar de coruptie. In acelasi dosar a fost retinut si primarul suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, acuzat ca a primit 10 la suta dintr-un contract de aproape 70 de milioane de lei atribuit UTI si unei alte firme, precum si reduceri la un hotel de lux din Bucuresti, dar si cazare in China.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie au mai dispus punerea in miscare a actiunii penale si masura controlului judiciar pe cautiune pentru 60 de zile, incepand cu data de 29 octombrie 2015, fata de Iulius Gabriel, Mardarasevici, director SC Information Business Consulting SRL (IBC), acuzat de dare de mita.

O masura similara a fost stabilita si in cazul lui Mihail Tanasescu, vicepresedinte al grupului de firme UTI, cu privire la savarsirea infractiunii de dare de mita.

Procurorii arata ca in cauza exista probe din care rezulta suspiciunea rezonabila ca ...citeste mai departe despre "Urdareanu si Nichita, retinuti de procurorii DNA - spaga de 10% din contracte si reduceri la cazare-n Bucuresti" pe Ziare.com

#Nichita Urdareanu retinuti, #Nichita retinut UTI, #Urdareanu retinut UTI , #Stiri Administratie