Ursul impuscat la Sibiu: L-au ucis inainte sa ajunga echipa de la Zoo. Ar fi vrut si sa-l calce cu masina

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 19:05
763 citiri
Ursul impuscat la Sibiu: L-au ucis inainte sa ajunga echipa de la Zoo. Ar fi vrut si sa-l calce cu masina
Foto: captura YouTube / Nova TV Medias

Reprezentantii Primariei Sibiu spun ca a doua echipa de la Zoo a ajuns la curtea in care se afla ursul care a fost impuscat miercuri cu "cateva secunde" inainte ca animalul sa fie omorat.

Reprezentantii Primariei Sibiu arata, vineri, intr-un comunicat de presa, ca institutia are in dotare patru arme cu tranchilizant - doua arme de tip Dan Inject JM aflate in posesia Gradinii Zoologice, pentru care cei doi medici veterinari angajati au permis de utilizare, si doua pistoale marca Dan Inject CO2/AIR ale Serviciului public de gestionare a cainilor fara stapan.

"Pistoalele sunt utilizate conform prevederilor legale pentru tranchilizarea cainilor agresivi, fiind destinate utilizarii la distante mici, intre unu si 20 de metri", se precizeaza in comunicat.

Cei doi medici veterinari de la Gradina Zoologica Sibiu au participat la operatiunea de prindere a ursului avand si armele cu tranchilizant.

"Medicii veterinari ai Gradinii Zoologice Sibiu au venit in teren echipati cu doua arme ...citeste mai departe despre "Ursul impuscat la Sibiu: L-au ucis inainte sa ajunga echipa de la Zoo. Ar fi vrut si sa-l calce cu masina" pe Ziare.com

#urs impuscat Sibiu arme tranchilizante , #Stiri Administratie