USR: Reteaua RADET crapa pentru ca Firea a luat banii de investitii si i-a dat pe targuri, festivaluri si statui

Vineri, 28 Decembrie 2018, ora 09:31
1083 citiri
USR: Reteaua RADET crapa pentru ca Firea a luat banii de investitii si i-a dat pe targuri, festivaluri si statui
Foto: Arhiva Ziare.com

USR sustine ca reteaua RADET se strica des pentru ca de doi ani si jumatate se taie banii de investitii destinati modernizarii retelei.

Partidul sustine ca in acest an doar 2,6 milioane de lei au fost efectiv cheltuiti pentru investitii RADET, in timp ce Catedrala Neamului a primit 45 de milioane lei, iar bugetul CREART (institutia care se ocupa de festivaluri, targuri si concerte) a fost de 79 de milioane lei.

USR Sector 3 mai mentioneaza, intr-un comunicat, ca, in septembrie 2016, Gabriela Firea spunea ca "bucurestenii vor avea la timp si in conditii deosebite de confort, apa calda si caldura in timpul sezonului rece".

"Intre timp, au trecut mai bine de doi ani. RADET a ramas in insolventa, iar administratorul judiciar (un apropiat al Gabrielei Firea) a incasat aproape un milion de euro pentru a gestiona esecul. Gabriela Firea a luat banii de investitii destinati modernizarii retelei si a punctelor termice si i-a dat pe targuri, festivaluri si statui.

Rezultatul este cel pe care il vedem astazi: sute de blocuri din Bucuresti raman in fiecare zi fara apa calda si caldura. Numarul si gravitatea avariilor sunt mai mari decat oricand in ultimii 20 de ani. Iar responsabilii evita sa dea ochii cu presa si cu cetatenii", precizeaza sursa citata.

In opinia USR, "Gabriela Firea este tot ce se putea intampla mai rau pentru RADET si pentru Bucuresti".

Amintim ca de cateva zile locuitorii din mai multe zone din Capitala nu au apa calda si caldura din cauza unor avarii la reteaua RADET. Cand unele probleme se rezolva apar altele si alte blocuri ajung in aceeasi situatie.

Noi avarii la RADET: 188 de blocuri din sectorul 3 au ramas fara caldura si apa caldaRADET ne duce cu vorba si ne lasa sa inghetam in case de Craciun. Cele mai noi vesti ...citeste mai departe despre "USR: Reteaua RADET crapa pentru ca Firea a luat banii de investitii si i-a dat pe targuri, festivaluri si statui" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#USR RADET defectiuni investitii, #USR RADET investitii Firea , #Stiri Administratie