Vacanta pe litoral? Atentie, cresc tarifele la hotel cu pana la 25%

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 07:40
1070 citiri
Vacanta pe litoral? Atentie, cresc tarifele la hotel cu pana la 25%
Foto: Ziare.com

Tarifele percepute in unitatile hoteliere de pe litoral cresc de miercuri, acestea urmand sa varieze de la 60 la 260 de lei pe zi de persoana, in functie de statiune, de clasificarea hotelului si de numarul de mese oferite, afirma presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Mirela Matichescu.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Mirela Matichescu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta in Mamaia Nord, ca de miercuri cresc tarifele pe litoral.

"Incepand de maine (miercuri - n.red.) preturile pentru all inclusive in Mamaia vor fi de 260 de lei de persoana pe zi, iar in Eforie si sudul litoralului - 200 de lei. La un hotel de patru stele, in Mamaia pretul va fi de 170 de lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus, la trei stele - 140 de lei de persoana pe zi, cu mic dejun, la doua stele - 100 de lei. Pentru sudul litoralului avem 135 de lei pe zi de persoana la patru stele, 110 lei pe zi de persoana la trei stele, in ambele cazuri cu micul ...citeste mai departe despre "Vacanta pe litoral? Atentie, cresc tarifele la hotel cu pana la 25%" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi hotel litoral, #tarife hotel litoral , #Stiri Administratie