Valcov nu mai vrea dupa gratii: Cand afla daca petrece Pastele acasa

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 17:44
1154 citiri
Valcov nu mai vrea dupa gratii: Cand afla daca petrece Pastele acasa
Foto: Facebook/Darius Valcov

Darius Valcov, prin avocatii sai, a depus o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu masura cercetarii in arest la domiciliu sau sub control judiciar, solicitarea fostului ministru urmand sa fie analizata marti de judecatorii instantei supreme.

Aparatorii fostului ministru au depus, luni, o cerere de inlocuire a masurii preventive in dosarul in care Darius Valcov este cercetat penal pentru fapte de coruptie.

In urma inregistrarii solicitarii, la nivelul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) s-a constituit un dosar si, in urma repartizarii aleatorii, acesta a fost repartizat pentru a fi analizat marti.

Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Darius Valcov a fost adus, luni, Directia Nationala Anticoruptie (DNA), fiind insotit de politistii care l-au escortat din Arestul Politiei Capitalei, unde este incarcerat din 2 aprilie.

Surse judiciare au declarat ca Darius Valcov a fost adus la DNA pentru a da noi declaratii, dar si pentru alte acte ...citeste mai departe despre "Valcov nu mai vrea dupa gratii: Cand afla daca petrece Pastele acasa" pe Ziare.com

#Darius Valcov arest, #Darius Valcov cerere eliberare, #Darius Valcov DNA , #Stiri Administratie