Valcov primea mita in pungi si discuta in cimitir de frica interceptarilor

Sambata, 14 Martie 2015, ora 19:48
907 citiri
Valcov primea mita in pungi si discuta in cimitir de frica interceptarilor
Foto: Guvernul Romaniei

Ministrul de Finante, Darius Valcov, primea mita in pungi de plastic si se intalnea cu ceilalti suspecti anchetati de DNA in cimitir de frica sa nu fie interceptat.

Dezvaluirile au fost facute sambata seara, in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost prezentat actualul primar al Slatinei cu propunere de arestare preventiva.

Primarul orasului Slatina, Minel Prina, a fost retinut, sambata dimineata, pentru 24 de ore, in dosarul in care ministrul de Finante, Darius Valcov, este urmarit penal pentru luare de mita. Prina este acuzat de procurorii DNA de complicitate la infractiunea de trafic de influenta.

Primarul din Slatina, retinut in dosarul in care Darius Valcov e urmarit penal (Video)

La dosar, procurorii au atasat o serie de probe, printre care denunturi facute de Theodor Berna, patronul Tehnologica Radion, trimis in judecata in arest la domiciliu.

Acesta le-a spus anchetatorilor ca, in perioada in care a fost primar al Slatinei, ...citeste mai departe despre "Valcov primea mita in pungi si discuta in cimitir de frica interceptarilor" pe Ziare.com

#Valcov mita pungi plastic, #Valcov cimitir interceptari , #Stiri Administratie