Valeriu Zgonea, audiat la DNA in dosarul Liei Olguta Vasilescu - UPDATE (Video)

Vineri, 13 Mai 2016, ora 11:05
863 citiri
Valeriu Zgonea, audiat la DNA in dosarul Liei Olguta Vasilescu - UPDATE (Video)
Foto: B1Tv

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a ajuns, vineri dimineata, la DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Liei Olguta Vasilescu, primarul Craiovei.

UPDATE: La iesirea de la audieri, Valeriu Zgonea a precizat ca a dat o declaratie, dar a refuzat sa ofere mai multe detalii despre dosarul in cauza.

"Nu comentez nimic. Sunt martor intr-un dosar care e in desfasurare. (...) Sunt martor, am facut o declaratie publica. La fel ca orice cetatean, am fost citat, m-am prezentat. Prezenta mea aici arata ca nimeni nu e mai presus de lege", a declarat presedintele Camerei Deputatilor.

Intrebat daca dosarul are legatura cu faptul ca in 2012 el era director de campanie, Valeriu Zgonea a refuzat sa raspunda, precizand ca DNA este "institutia care face comunicarea".

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, este acuzat ca si-a folosit influenta ca vicepresedinte al PSD Dolj pentru a obtine sponsorizari de la oameni de afaceri pentru campania electorala din 2012 ...citeste mai departe despre "Valeriu Zgonea, audiat la DNA in dosarul Liei Olguta Vasilescu - UPDATE (Video)" pe Ziare.com

#Valeriu Zgonea audiat DNA, #Valeriu Zgonea martor DNA , #Stiri Administratie