Valeriu Zgonea este audiat la DNA. Ar fi suspect intr-un dosar de coruptie

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 11:00
1092 citiri
Valeriu Zgonea este audiat la DNA. Ar fi suspect intr-un dosar de coruptie
Foto: Ziare.com

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat.

Potrivit surselor judiciare citate de televiziunile de stiri, Zgonea are calitate de suspect, fiind acuzat de fapte de coruptie.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a venit insotit de avocat, cu putin timp inainte de ora 11:00, iar la intrarea in sediul institutiei anticoruptie nu a facut declaratii jurnalistilor, astfel ca nu se stie oficial in ce calitate a ajuns la DNA.

Urmeaza insa ca procurorii sa il informeze cu privire la acuzatiile care i se aduc.

Surse citate de Realitatea Tv sustin ca fostul presedinte al Camerei Deputatilor ar fi acuzat de trafic de influenta.

Valeriu Zgonea a mai fost audiat la DNA si pe 13 mai 2016, in calitate de martor, in dosarul primarului de atunci al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu.

"Prezenta mea aici arata ca nimeni nu e mai presus de lege", a mai spus atunci Zgonea.

Acesta a fost deputat PSD 16 ani, in perioada 2000-2016, dupa care nu a mai candidat. A fost presedinte al Camerei in perioada 2012-2016, fiind revocat din functie pe 13 iunie, anul trecut.

F.N. ...citeste mai departe despre "Valeriu Zgonea este audiat la DNA. Ar fi suspect intr-un dosar de coruptie" pe Ziare.com

#Zgonea audiat DNA, #Valeriu Zgonea DNA Ploiesti, #Zgonea suspect DNA Ploiesti, #Zgonea dosar coruptie , #Stiri Administratie