Vanatoarea de la Balc: Dosar penal, in urma unei plangeri

Duminica, 20 Decembrie 2015, ora 13:39
877 citiri
Vanatoarea de la Balc: Dosar penal, in urma unei plangeri

Politistii bihoreni au deschis un dosar penal in cazul vanatorii de la Balc, care se desfasoara in acest weekend, dupa ce un barbat a depus o plangere referitoare la modul in care sunt tratate animalele si a sunat la 112, politistii mergand sambata pe domeniul de vanatoare pentru a face constatarea.

Traditionala vanatoare organizata la Balc de omul de afaceri Ion Tiriac a inceput sambata, cand a avut loc si un incident.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bihor, Alina Dinu, a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca politistii au deschis un dosar penal in urma unei sesizari facute de un barbat din Brasov in legatura cu vanatoarea de pe domeniul privat de la Balc.

"In cursul zilei de ieri (sambata - n.r.), un barbat din judetul Brasov a depus o plangere penala la Politia Marghita. A sesizat lucruri despre felul in care sunt tratate animalele. Politistii au deschis dosar penal si au fost la fata locului sa constate cele sesizate, conform procedurilor", a ...citeste mai departe despre "Vanatoarea de la Balc: Dosar penal, in urma unei plangeri" pe Ziare.com

#vanatoare Balc dosar penal, #vanatoare Balc reclamatie , #Stiri Administratie