Vanghelie, denuntat la DNA si de ANI - nu poate justifica sute de mii de euro

Joi, 12 Martie 2015, ora 18:53
774 citiri
Vanghelie, denuntat la DNA si de ANI - nu poate justifica sute de mii de euro
Foto: Facebook/Marian Vanghelie

Seful ANI, Horia Georgescu, a declarat joi seara ca institutia pe care o conduce l-a denuntat la DNA pe primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie.

"ANI a solicitat confiscarea unei sume nejustificate de bani", a declarat Georgescu. Potrivit acestuia, este vorba de "sute de mii de euro" care nu pot fi justificate.

Seful Agentiei Nationale de Integritate a mai spus ca este vorba despre "sume vehiculate in declaratiile sale (de avere - n.red.) si, din punctul acesta de vedere, am identificat posibilitatea comiterii unor infractiuni".

"Vanghelie Marian, prin toate operatiunile sustinute ca fiind realizate doreste sa ascunda urmele privind originea veniturilor ilicite, pe care le-a introdus in circuitul financiar sub o aparenta de legalitate, de natura sa evite anchetarea naturii fondurilor.

De asemenea, prin instrumentele specifice organelor de cercetare penala se poate verifica daca numitul Vanghelie Marian a dirijat fondurile obtinute in mod ilicit pentru cumpararea de bunuri, ...citeste mai departe despre "Vanghelie, denuntat la DNA si de ANI - nu poate justifica sute de mii de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marian Vanghelie ANI , #Stiri Administratie