Varujan Pambuccian nu vrea sa fie ministru in guvernul Ponta

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 12:15
2509 citiri
Varujan Pambuccian nu vrea sa fie ministru in guvernul Ponta

Liderul deputatilor minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a declarat ca intotdeauna i se propune un post de ministru la formarea guvernelor, precizand ca si de aceasta data a refuzat, pentru ca nu vrea sa faca administratie.

Intrebat daca va ocupa un post de ministru in Guvern, Pambuccian a raspuns: "Eu am refuzat intotdeauna un post de ministru. Eu nu vreau sa fiu ministru, pentru ca nu vreau sa fac administratie". El a precizat ca i se propune, la formarea guvernelor, sa fie ministru, dar el refuza."Intotdeaunea mi se propune in aceste situatii (un post de ministru-n.r) dar am refuzat intotdeauna", a adaugat Pambuccian.

Presedintele Basescu l-a desemnat, vineri, pe Victor Ponta, pentru functia de premier. Fosti ministri precum Ilie Sarbu, Mariana Campeanu, Ioan Rus, Andrei Marga si persoane care ar prelua pentru prima data portofolii, precum Liviu Voinea, Titus Corlatean, Relu Fenechiu, Corneliu Dobritoiu, Mircea Diaconu, dar si Varujan Pambuccian sunt variante vehiculate pentru Cabinetul Ponta.

Liderul USL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Realitatea TV, ca nu i s-a propus lui Varujan Pambuccian sefia Comunicatiilor pentru votul la motiune, el precizand insa ca daca premierul desemnat considera ca un reprezentant al minoritatilor este bun pentru a fi ministru, nu este nicio problema.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cabinetul Victor Ponta, #varujan pambuccian, #propunere minister, #formarea guvernului , #Stiri Administratie