Veniturile liderilor sindicali din Romania: Salarii chiar mai mari decat ale presedintelui Iohannis

Duminica, 20 Noiembrie 2016, ora 18:34
1177 citiri
Veniturile liderilor sindicali din Romania: Salarii chiar mai mari decat ale presedintelui Iohannis
Foto: Arhiva Ziare.com

Principalele sindicate si confederatii sindicale din domeniul sanatatii si educatiei, la care sunt afiliati majoritatea salariatilor din spitale, policlinici, scoli sau licee, asigura liderilor sindicali venituri anuale de sute de mii de lei, in unele cazuri mai mari decat ale presedintelui Romaniei.

Liderii Federatiei SANITAS, una dintre cele mai puternice miscari sindicale din sanatate, fac parte din categoria romanilor care castiga bine.

Presedintele SANITAS, Leonard Barascu, a incasat anul trecut, ca lider a trei sindicate, nu mai putin de 331.000 de lei, ceea se inseamna un venit lunar de peste 27.500 de lei, echivalentul a aproximativ 6.000 de euro.

Asta in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis are un salariu de circa 15.000 de lei pe luna.

Si prim-vicepresedintele SANITAS, Marius Sepi, are un venit peste media salariala din Romania. In total, acesta a castigat 176.000 de lei anul trecut din activitatea sindicala, ceea ce inseamna un venit lunar de peste ...citeste mai departe despre "Veniturile liderilor sindicali din Romania: Salarii chiar mai mari decat ale presedintelui Iohannis" pe Ziare.com

#salarii lideri sindicali, #castiguri lideri sindicali , #Stiri Administratie