Vesti importante de la MAE despre calatoria in Bulgaria si Ungaria

Marti, 11 August 2015, ora 07:14
1576 citiri
Vesti importante de la MAE despre calatoria in Bulgaria si Ungaria
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Afacerilor Externe anunta noutati referitoare la conditiile de calatorie in tarile vecine noua, Bulgaria si Ungaria.

Astfel MAE face cunoscut intr-un comunicat remis Ziare.com luni seara ca a fost revocata masura controalelor suplimentare instituite de autoritatile de la Sofia la punctele de trecere a frontierelor Bulgariei.

Astfel, cetatenii romani beneficiaza de revenirea la regimul controlului minimal atat la intrarea, cat si la iesirea de pe teritoriul Bulgariei, indiferent de punctul de trecere a frontierei bulgare pe care il tranziteaza.

Cozi la frontiera cu Bulgaria: Politia controleaza la sange masinile

Politia de frontiera bulgara a facut, incepand de sambata, controale amanuntite la toate categoriile de autovehicule. Controalele, coroborate cu lucrarile de reabilitare la podul peste Dunare de la Giurgiu, au provocat cozi la vama si au afectat tranzitul turistilor romani care in aceasta perioada se indreapta spre sudul Dunarii.

Pe de alta parte, MAE ...citeste mai departe despre "Vesti importante de la MAE despre calatoria in Bulgaria si Ungaria" pe Ziare.com

#cod rosu canicula Ungaria, #controale frontiera Bulgaria , #Stiri Administratie