Viata luxoasa a unui traficant de droguri in inchisoare - detinutii spun ca a fost cel mai iubit om din penitenciar

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 16:09
861 citiri
Viata luxoasa a unui traficant de droguri in inchisoare - detinutii spun ca a fost cel mai iubit om din penitenciar
Foto: Arhiva Ziare.com

Viata de lux dusa de unul dintre cei mai cunoscuti si periculosi traficanti de droguri din America de Sud intr-o inchisoare din Paraguay a fost descoperita de politisti in urma unei perchezitii. El avea de ispasit o pedeapsa de opt ani de inchisoare intr-o inchisoare din Tacumbu, Paraguay.

Brazilianul Jarvis Chimenes Pavao avea la dispozitie un apartament cu trei camere, cu aer conditionat, biblioteca, sala pentru conferinte TV, televizor cu plasma si chiar o chitara. Acesta avea si o colectie de DVD-uri, inclusiv documentare TV despre traficantul de droguri Pablo Escobar, arata Sky News.

Intr-un dulap, politia a gasit sase perechi de pantofi, in timp ce intr-un altul erau zeci de tricouri.

Stilul de viata al detinutului a fost descoperit dupa ce politia a fost alertata ca exista o bomba in inchisoare si a facut o perchezitie.

Avocata barbatului, Laura Acasuso, a explicat ca nivelul ridicat de coruptie i-a permis clientului sau sa traiasca o viata atat de luxoasa, desi se ...citeste mai departe despre "Viata luxoasa a unui traficant de droguri in inchisoare - detinutii spun ca a fost cel mai iubit om din penitenciar" pe Ziare.com

#traficant viata lux inchisoare, #detinut viata lux inchisoare, #traficant droguri viata inchisoare , #Stiri Administratie