Viceguvernatorul BNR, retinut de DNA: Bogdan Olteanu, transportat cu elicopterul la Vintu - cati bani i s-au promis

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 16:00
846 citiri
Viceguvernatorul BNR, retinut de DNA: Bogdan Olteanu, transportat cu elicopterul la Vintu - cati bani i s-au promis
Foto: captura video Digi 24

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, care a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, ar fi primit de la Sorin Ovidiu Vintu un milion de euro pentru a-l determina pe fostul premier Calin Popescu Tariceanu sa-l numeasca guvernator al Deltei pe Liviu Mihaiu.

Procurorii DNA transmit ca, pe cand era presedinte al Camerei Deputatilor, Olteanu s-a folosit de aceasta pozitie pentru a influenta membrii Guvernului Tariceanu pentru numirea lui Liviu Mihaiu pe postul de guvernator, relateaza Stiripesurse.ro.

In schimb, Vintu i-a promis un milion de euro si sprijin electoral - servicii de marketing si consultanta.

De asemenea, omul de afaceri l-a intrebat pe Mihaiu daca vrea sa fie guvernator al Deltei, iar acesta a acceptat. Apoi, in luna iulie 2008, Olteanu si Vintu s-au intalnit la baza Lebada din localitatea Crisan, din Delta, pe o ambarcatiune a omului de afaceri.

Presedintele de atunci al Camerei Deputatilor a ajuns in Delta cu ajutorul unui elicopter pus la dispozitie de ...citeste mai departe despre "Viceguvernatorul BNR, retinut de DNA: Bogdan Olteanu, transportat cu elicopterul la Vintu - cati bani i s-au promis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bogdan Olteanu elicopter Vintu, #Olteanu elicopter Vintu Delta, #Olteanu bani Vintu, #Olteanu Liviu Mihaiu Vintu , #Stiri Administratie