Vicepresedinte al Casei Romano-Chineze trimis in judecata de DNA: Evaziune de milioane de euro

Vineri, 09 Ianuarie 2015, ora 17:36
1227 citiri
Vicepresedinte al Casei Romano-Chineze trimis in judecata de DNA: Evaziune de milioane de euro
Foto: Ziare.com

Jiang Xiaohua, unul dintre vicepresedintii Casei Romano-Chineze si administrator al firmei SC Ricky Impex SRL, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii DNA impreuna cu asociatul sau, Shen Lan, sub acuzatia de evaziune fiscala.

Cei doi vor fi judecati in stare de libertate, dar sub control judiciar, procurorii DNA impunand si alte restrictii, cum ar fi sechestrul asigurator asupra unor bunuri imobile si interdictia initierii procedurii de dizolvare sau de lichidare a firmei, se precizeaza intr-un comunicat remis presei de DNA.

Conform sursei citate, in perioada 2009-2011, cei doi "au evidentiat in documentele contabile date nereale privind cheltuielile, taxa pe valoare adaugata, deductibile si stornari de facturi care nu au la baza operatiuni reale".

"De asemenea, inculpatii au omis, in parte, evidentierea operatiunilor desfasurate si a veniturile realizate, cu scopul de a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale, provocand astfel, bugetului de stat, un prejudiciu ...citeste mai departe despre "Vicepresedinte al Casei Romano-Chineze trimis in judecata de DNA: Evaziune de milioane de euro" pe Ziare.com

#vicepresedinte Casa Romano Chineza judecata, #Gabriel Oprea Casa Romano Chineza , #Stiri Administratie