Vicepresedintele ANAF a fost pus sub control judiciar

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 23:35
889 citiri
Vicepresedintele ANAF a fost pus sub control judiciar
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepresedintele ANAF, Nicolae Romeo-Florin, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti in dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta.

La iesirea din sediul DNA, Nicolae Romeo-Florin a declarat, raspunzand unor intrebari, ca se considera nevinovat, ca este obosit si ca in cursul zilei de joi va trebui sa ia unele decizii. Intrebat daca isi va da demisia din functia pe care o detine in cadrul ANAF, acesta a aratat ca o decizie asupra acestui aspect o va lua in cursul zilei de joi.

El a fost audiat timp de mai multe ore la sediul DNA Ploiesti, participand si la una dintre cele doua perchezitii pe care procurorii anticoruptie le-au efectuat la locuintele acestuia situate in judetul Prahova.

DNA: Vicepresedintele ANAF, urmarit penal pentru o mita de 5.000 de euro

Seful Directiei Antifrauda ANAF, la DNA in calitate de suspect

Procurorii au descins la locuintele detinute de vicepresedintele ANAF in Ploiesti si intr-o alta localitate din Prahova. ...citeste mai departe despre "Vicepresedintele ANAF a fost pus sub control judiciar" pe Ziare.com

#vicepresedinte ANAF mita, #vicepresedinte ANAF control judiciar, #vicepresedinte ANAF trafic influenta , #Stiri Administratie