Victor Ponta, la instanta suprema in dosarul "Turceni - Rovinari"

Vineri, 13 Mai 2016, ora 12:26
1082 citiri
Victor Ponta, la instanta suprema in dosarul "Turceni - Rovinari"
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, vineri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca dosarul "Turceni - Rovinari", in care este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor.

Nici la intrare si nici la iesirea din sediul instantei, Victor Ponta nu a dorit sa faca declaratii in fata jurnalistilor.

Victor Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata, si spalarea banilor, fapte savarsite in calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel".

In dosar mai sunt trimisi in judecata senatorul Dan Sova, avocat coordonator al Societatii Civile de Avocati "Sova si Asociatii", Laurentiu Ciurel, la data faptelor director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni, si ...citeste mai departe despre "Victor Ponta, la instanta suprema in dosarul "Turceni - Rovinari"" pe Ziare.com

#Ponta dosar ICCJ, #Ponta Turceni Rovinari, #Ponta proces , #Stiri Administratie